Vi trenger flere dyktige og engasjerte kommunikatører!

Nå søker vi innholdsmarkedsfører og tekstforfatter, men mottar gjerne en henvendelse fra deg som kan ha noe å bidra med som rådgiver i digital kommunikasjon og salg av byråets tjenester til nye kunder.

Tekstforfatter/ konseptutvikler

Vi søker konseptutvikler/tekstforfatter som har lyst til å skape effektive og nytenkende kommunikasjonsløsninger for spennende kunder. Du har relevant utdanning og erfaring innen kommunikasjon, reklame og tekstarbeid. Du er analytisk, og har fokus på at kunnskap og innsikt skal ligge til grunn for strategier, konsepter og idèer. 

Du kan kunsten å skrive tekster som engasjerer og skaper resultater, og er dyktig til å ta ut de gode konseptene i digitale- og sosiale kanaler. Du er trygg i rollen som sentral i det strategisk kreative arbeidet, både internt i byrået og i møte med kunden.

Innholdsmarkedsfører/ innholdsprodusent

Vi søker innholdsmarkedsfører/ innholdsprodusent med relevant utdanning innen kommunikasjon, markedsføring, digitale medier,  og med erfaring fra tilsvarende oppgaver innen tekst- og innholdsproduksjon. Du har brukerfokus og kommunikasjon i blodet, er en god historieforteller og glad i å skrive både korte og lengre tekster, primært for sosiale- og digitale kanaler. 

Du behersker foto/videokamera og ulike redigeringsprogrammer, og har erfaring med CMS-verktøy. Du har også god kunnskap om digitale kanaler og digital kommunikasjon, og kan det meste om å skape oppmerksomhet og konvertering, og om annonsering i sosiale- og digitale kanaler. Du har også erfaring med sentrale verktøy som Google Analytics, Adwords, Facebook Business Manager, Adform og andre verktøy for kommersiell bruk av innhold. Du trives i samarbeid med andre, men er selvstendig og jobber planmessig med innhold sett opp mot definerte mål.

Lyst til å jobbe med oss?
Send din søknad på mail stine@tibe-t.no innen 31. januar. Har du spørsmål kan du ringe Stine på tlf 932 13 993.

Om TIBE 

Tibe er et reklamebyrå med spisskompetanse i utvikling av kreative kommunikasjonsstrategier og i å omsette disse til konsepter, idèer og tiltak som gir resultater. Vi er en gjeng erfarne og kunnskapsrike mennesker som brenner for kommunikasjonsfaget, og for gode idèer basert på kunnskap og målgruppeinnsikt. Vi har gjennom flere år vært et av Trondheims mest anerkjente reklamebyråer, og har gjort oss bemerket både lokalt og nasjonalt som et sterkt kreativt miljø.
Vi tilbyr et uhøytidelig arbeidsmiljø og en spennende hverdag hvor vi stiller høye krav til hverandre. Vi holder til i lyse, fine lokaler midt i Trondheim sentrum.