Vi er stadig jakt etter flere dyktige og engasjerte mennesker!

Vi er på jakt etter en sulten rådgiver og en kreativ frontend-utvikler.

Rådgiver

Som rådgiver i Tibe T reklamebyrå skal du jobbe med å utvikle helhetlige og kreative kommunikasjonsstrategier- og løsninger som gir resultater for kundene våre. Du vil jobbe mye med digitale virkemidler- og kanaler, og hvordan vi skal oppnå effektiv bruk av reklamebudsjetter og spredning av budskap. Du vil ha ansvar for egne kunder, både strategisk og operativt, og vil jobbe aktivt med rekruttering av nye kunder og oppdrag. 

For å lykkes hos oss, må du trives i møte med kunden, og i tett samarbeid med både kreatører og andre rådgivere. Vi søker deg som har relevant utdanning i kommunikasjon/markedsføring/økonomi og som kan vise til tidligere erfaring enten fra byrå eller fra kundesiden.

Søknadsfrist: 29. juni.

Lyst til å jobbe med oss?
Kontakt daglig leder Stine på mail eller ring tlf 932 13 993

Frontend-utvikler

Du er opptatt av gode brukeropplevelser og anser effektive, responsive websider som en selvfølge. Du er selvdreven og glad i ansvar, samtidig som du liker å samarbeide tett med kunder og medarbeidere fra begynnelse til slutt i webprosjekter. Du behersker å arbeide med flere prosjekter parallelt, og er god til å kommunisere med både kunder og kolleger. Du har erfaring som webutvikler og har en portefølje å vise til.

Du har stålkontroll på

  • HTML
  • Javascript / ES6
  • CSS / SCSS
  • PHP
  • Erfaring med Craft CMS er et stort pluss!

Lyst til å jobbe med oss?
Send din søknad på mail til stine@tibe-t.no og vis oss dine nettprosjekter eller codepens! Har du spørsmål kan du ringe Stine på tlf 932 13 993.

Om TIBE 

Tibe er et reklamebyrå med spisskompetanse i utvikling av kreative kommunikasjonsstrategier og i å omsette disse til konsepter, idèer og tiltak som gir resultater. Vi er en gjeng erfarne og kunnskapsrike mennesker som brenner for kommunikasjonsfaget, og for gode idèer basert på kunnskap og målgruppeinnsikt. Vi har gjennom flere år vært et av Trondheims mest anerkjente reklamebyråer, og har gjort oss bemerket både lokalt og nasjonalt som et sterkt kreativt miljø. 

Vi tilbyr et uhøytidelig arbeidsmiljø og en spennende hverdag hvor vi stiller høye krav til hverandre. Vi holder til i lyse, fine lokaler midt i Trondheim sentrum.