Denne personvernerklæringen opplyser om hvordan Tibe T samler inn og bruker personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Nettstatistikk
Tibe samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på tibe-t.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Informasjonskapsler
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Tibe T bruker ikke informasjonskapsler til å generere statistikk, og vi kan dermed ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene. Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no.

Databehandleravtale
En databehandleravtale er en avtale mellom en behandlingsansvarlig og en databehandler. Tanken er at når en bedrift bruker en leverandør til behandling av personopplysninger, skal bedriften i avtalen sørge for at også databehandleren overholder reglene som gjelder om personopplysninger.

Personvernforordningen krever derfor at man skal ha en avtale med databehandleren, herunder Tibe T Reklamebyrå AS.

Her kan du lese vår databehandleravtale.

Deling av innlegg
Når du deler innlegg, legges informasjon inn der og da hos nettsamfunnet du velger. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med nettsamfunnet. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres imidlertid ikke hos oss.

Facebook Pixel:

Facebook Pixel er en kodesnutt som vi plasserer i koden på nettstedet vårt, og er i hovedsak et analyseverktøy som lar oss måle effektiviteten av vår Facebook-annonsering basert på handlinger som utføres på nettsiden. Tibe T benytter Facebook Pixel for å kunne tilby relevante og personaliserte tilbud og annonser i Facebook sine kanaler.

Les mer om Facebook Pixel her.