Nysgjerrig Tibe?

Vi er alltid interessert i å snakke med flinke folk. Er du strategisk, sterk på konseptuell tenkning og god til å overbevise? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi har ingen stillinger utlyst for øyeblikket, men vurderer fortløpende aktuelle henvendelser, spesielt om du er:

Art director
som liker å klekke ut smarte idèer, og er god til å omsette dem i innhold og kommunikasjonstiltak. Har komposisjon og fargelære i ryggmargen, kan dine verktøy og vet det meste om merkevarebygging.

Tekstforfatter

som er idèsterk, skarp på innsikt og kommunikasjonsforståelse, og kjenner et godt budskap og konsept når du ser det. Liker å jobbe med innholdsstrategi, og er engasjert rådgiver på alt som handler om tekst.

I Tibe vil du....

  • jobbe med mange ulike kunder, bransjer og oppgaver
  • arbeide både i team og på egen hånd, og vil alltid ha noen å sparre med
  • garantert lære masse nytt
  • ha det utrolig gøy
  • bli stolt av jobben din
Stine
Daglig leder

Send en henvendelse til stine@tibe-t.no, eller
ring 932 13 993 hvis du vil høre en hyggelig stemme.

Ta kontakt!

PS: Vi har alltid nykvernet kaffe på kanna.

Dette er Tibe T

Her har du oss!

Tibe i Trondheim er 9 ansatte som vil bli flere. Vi bor i Trondheim sentrum i store & tøffe lokaler. 350 m2. Hver krok er utnyttet. Vi har åpent landskap, stillerom, roterom, stue/kjøkken og eget filmstudio. God takhøyde er en selvfølge. Navnet Tibe kommer fra Storgata 10B i Molde. Der har vi ca 30 kolleger og en solid eier.

Vi har store lokaler med god takhøyde.
Det er ikke en myte at post-it brukes til alt.
Vi har eget studio som ofte er i bruk.

Sånn har vi det på jobb

Vi tror at folk som blir glad av å være på jobb presterer bedre. Og når man presterer godt får man ros fra kolleger og fornøyde kunder. Det skaper stolthet. Når man er stolt av egen innsats blir man en rausere kollega. Et godt kollegialt miljø skaper fellesskap, og gir grunnlag for læring og utvikling. Utvikling og faglig fokus fører til kvalitet. Kvalitet gir oss et godt rykte. Og når man er en del av noe som er bra, ja, da får man lyst til å bidra.

Man blir glad av smågodt!
Vi liker å vinne priser for arbeidet vi gjør.

Faget vårt

Kommunikasjon er atferdspåvirkning. Jobben vår er å skape engasjement, begeistring, nyskjerrighet, latter eller empati. Det er da vi treffer hjerter og hoder sterkest. Og skaper handling og resultater. Vi vet at bak enhver virksomhet finnes det gode historier som kan ha stor påvirkningskraft, hvis de blir fortalt på riktig måte.

Vårt mantra er:
Det er bedre å gjøre noe folk snakker om, enn å si ting folk ikke gidder å høre på.

Vi elsker en god lønsj

Aldri undervurder effekten av et godt måltid, sier nå vi. Vi elsker mat med en god samtale som tilbehør, og spiser alltid felles lunsj ved vårt rause og velfylte spisebord.

Vi lover å kjøpe inn akkurat det du har lyst på, mot at du har noe interessant (les: gøy, tullete, fagnerdete, sladrete, spoilete) å si under lunsjen.

Mandag til fredag

Mandagen er her, og vi starter med «trafic». Hvilke prosjekter og oppgaver skal prioriteres, hva er fristene og hvem gjør hva? Internmøter og kundemøter bookes og startskuddet går. Vi jobber sammen og hver for oss, alle vet hva de har å gjøre, og det hele styres gjennom en flat struktur med klare ansvarsområder. Full tillit og frihet under ansvar. Kundene er i fokus, og vi leverer alltid som avtalt. Plutselig er det fredag.

Trivsel&turing

Vi liker hverandre og synes det er hyggelig å gjøre ting sammen som ikke er typisk jobb. Det kan være alt fra lønningspils – vi bor faktisk rett over en bar med 16 kortreiste ølsorter, et fag-sosialt arrangement, leie en kinosal, curling eller padling motstrøms opp Nidelva, til sommerfest, julebord og lengre turer.

Når vi først er på tur, liker vi veldig godt alskens aktiviteter. Her er sjefen på tur utfor stupet.
Stine og Andreas på topptur i Oppdal.
Harald har alltid med seg en god bok på tur.
Tibe T i solnedgang.
Det er viktig med riktig niste på tur. Her har sjefen ordnet med næringsrik kost.
Nissene på låven.
Padling langs Nidelven.
Band-bilde på Sula.