Lyst en spennende kreatørjobb?

Vi er alltid interessert i å snakke med flinke folk, og akkurat nå søker vi en erfaren art director. Er du sterk på konseptuell tenkning, liker å selge inn gode idèer - og er en allsidig designer? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Art director / kreatør

Tibe i Trondheim har nå ledig en interessant mulighet for deg som ønsker å lede an i arbeidet med å skape effektive konsepter og løsninger for kundene våre. Tibe-miljøet har offensive planer for de neste årene, og trenger enda en kreativ kraft med på laget.

Stillingen byr på:

  • En sentral rolle i strategi- og idèarbeid for byråets oppdragsgivere
  • AD og designoppgaver som utfordrer deg, og gjør at du hele tiden må lære deg noe nytt
  • Tett kontakt med kunder som kreativ rådgiver
  • Presentasjoner og innsalg til gamle og nye kunder
  • Alle muligheter til å påvirke fremtidas Tibe - og din egen rolle

Vi tilbyr:

  • Et sterkt fagmiljø og engasjerte kolleger
  • Stort spenn i arbeidsoppgaver for kunder innen b.l.a. utdanning og kunnskap, kultur og offentlig forvaltning
  • Utviklingsmuligheter, involvering og ansvar
  • Konkurransedyktige vilkår
  • Backing og heiarop
Stine
Daglig leder

Er denne stillingen noe for deg?
Ring Stine på 932 13 993,
og få svar på det du lurer på,
eller send søknad til stine@tibe-t.no

Send søknad

Dette er Tibe T

Her har du oss!

Tibe i Trondheim er 9 ansatte som vil bli flere. Vi bor i Trondheim sentrum i store & tøffe lokaler. 350 m2. Hver krok er utnyttet. Vi har åpent landskap, stillerom, roterom, stue/kjøkken og eget filmstudio. God takhøyde er en selvfølge. Navnet Tibe kommer fra Storgata 10B i Molde. Der har vi ca 30 kolleger og en solid eier.

Vi har store lokaler med god takhøyde.
Det er ikke en myte at post-it brukes til alt.
Vi har eget studio som ofte er i bruk.

Sånn har vi det på jobb

Vi tror at folk som blir glad av å være på jobb presterer bedre. Og når man presterer godt får man ros fra kolleger og fornøyde kunder. Det skaper stolthet. Når man er stolt av egen innsats blir man en rausere kollega. Et godt kollegialt miljø skaper fellesskap, og gir grunnlag for læring og utvikling. Utvikling og faglig fokus fører til kvalitet. Kvalitet gir oss et godt rykte. Og når man er en del av noe som er bra, ja, da får man lyst til å bidra.

Faget vårt

Kommunikasjon er atferdspåvirkning. Jobben vår er å skape engasjement, begeistring, nyskjerrighet, latter eller empati. Det er da vi treffer hjerter og hoder sterkest. Og skaper handling og resultater. Vi vet at bak enhver virksomhet finnes det gode historier som kan ha stor påvirkningskraft, hvis de blir fortalt på riktig måte.

Vårt mantra er:
Det er bedre å gjøre noe folk snakker om, enn å si ting folk ikke gidder å høre på.

Vi elsker en god lønsj

Aldri undervurder effekten av et godt måltid, sier nå vi. Vi elsker mat med en god samtale som tilbehør, og spiser alltid felles lunsj ved vårt rause og velfylte spisebord.

Vi lover å kjøpe inn akkurat det du har lyst på, mot at du har noe interessant (les: gøy, tullete, fagnerdete, sladrete, spoilete) å si under lunsjen.

Mandag til fredag

Mandagen er her, og vi starter med «trafic». Hvilke prosjekter og oppgaver skal prioriteres, hva er fristene og hvem gjør hva? Internmøter og kundemøter bookes og startskuddet går. Vi jobber sammen og hver for oss, alle vet hva de har å gjøre, og det hele styres gjennom en flat struktur med klare ansvarsområder. Full tillit og frihet under ansvar. Kundene er i fokus, og vi leverer alltid som avtalt. Plutselig er det fredag.

Trivsel&turing

Vi liker hverandre og synes det er hyggelig å gjøre ting sammen som ikke er typisk jobb. Det kan være alt fra lønningspils – vi bor faktisk rett over en bar med 16 kortreiste ølsorter, et fag-sosialt arrangement, leie en kinosal, curling eller padling motstrøms opp Nidelva, til sommerfest, julebord og lengre turer.

Når vi først er på tur, liker vi veldig godt alskens aktiviteter. Her er sjefen på tur utfor stupet.
Stine og Andreas på topptur i Oppdal.
Harald har alltid med seg en god bok på tur.
Tibe T i solnedgang.
Aldri sur på tur.
Nissene på låven.
Padling langs Nidelven.
Band-bilde på Sula.