BYGGER'N - oppussingskjør #1 City Syd - kjærlighet som varer

Shine – visuell identitet

Shine er en motebutikk for kvinner i Trondheim som er eid og drevet av franske Charlotte de Stael Von Holstein – som har bakgrunn som designer og stylist fra Paris. I tillegg til butikken i Trondheim, har Shine en nettbutikk og er godt kjent i motemiljøene landet rundt. Shine har i mange år eksistert som en liten nisjebutikk i Trondheims moteverden, men i 2013 ble drømmen om å gjøre Shine til noe større, realisert. Butikken skulle flytte til nye og større lokaler, og ønsket samtidig å justere profilen sin slik at de ble mer attraktive for et større publikum. Vi ble kontaktet for å bistå i omprofileringen – noe som resulterte i et komplett nytt identitetsdesign tatt ut i alle elementer fra logo, skilter og forretningstrykksaker til innpakningspapir, poser og annonsemateriell.
Charlotte ønsket å vise frem mer av sin bakgrunn og familiehistorie i den nye identiteten. Hun har fransk/russisk avstamming fra en aristokratisk familie, og er barnebarn av en anerkjent fransk maler. Vi ble enige om å la denne bakgrunnen skinne tydelig igjennom slik at nye Shine kunne fremstå med en enda tydeligere identitet og skille seg ytterligere fra konkurrentene i Trondheim. Inspirasjonen til logo er hentet fra familiens våpenskjold og fargene er etter inspirasjon fra farfarens malerkunst. Vi ønsket også å få frem et tydelig fashionfokus – som blant annet ble ivaretatt gjennom å sette sammen en kvinnesilhouett som kan brukes på ulike måter fra en fysisk skulptur til illustrasjon på silkepapir etc. Arbeidet er publisert i Trondheim i og rundt butikken og i ulikt annonsemateriell, men også nasjonalt på nettside, facebookside og i nettbutikk. Det er også annonsert nasjonalt i ulike fashionmagasiner, som blant annet Costume.

project image 1 project image 2 project image 3 project image 4 project image 5 project image 6 project image 7 project image 8 project image 9 project image 10 project image 11