City Syd - Jul 2012 Oslo City - Vårkampanje

Ola Kvernberg

Ola Kvernberg er en norsk komponist og jazzfoilinist med et internasjonalt publikum. Han har de siste årene gitt ut flere album, komponert musikk til flere filmer og opptredt på ulike scener i hele verden. Ola Kvernberg er kjent som en dynamisk, mangfoldig og nyskapende musiker med stor musikalsk bredde og kreativ personlighet.

Da Ola Kvernberg kom til Tibe T ønsket han å få designet ei nettside som gjenspeilet hans særegne personlighet og musikalske mangfoldighet. Han ville ha en hyperfunksjonell og fullresponsiv nettside som skulle fungere like godt på alle plattformer. Hovedfokus skulle ligge på konsertvirksomhet og innspilt musikk.

www.olakvernberg.com

Kvernbergs særegne stil ble utgangspunkt for denne løsningen. Dynamikk, mangfold og nyskapning ble viktige stikkord for presentasjon og visuell fremstilling. Fargene på websiden forandrer seg for å gjenspeile det personlige særpreg. Det er også lagt opp til en natt/dag- funksjon, det vil si at lys og farger på websiden forandrer seg etter hvilket tidspunkt på døgnet man besøker websiden, noe som også kan endres manuelt. Dette for å skape flere kontrastelementer på nettsident. Det er lagt stor vekt på brukeropplevelse i form av animasjoner som får brukeren til å oppleve siden som mer spennende og interessant. Nettsiden vant gull i kategorien beste nettside og beste interaktive identitedsdesign under Sterk 2012. Nettsiden ble også tildelt gull for beste nettside i den nasjonale designkonkurransen Visuelt 2012.

project image 1 project image 2 project image 3 project image 4 project image 5 project image 6 project image 7 project image 8